Ommerenveld

Plaats
Buurtschap
Buren
Betuwe
Gelderland

Ommerenveld

Terug naar boven

Overnachten

- Boek hier je vakantiehuis in omgeving Ommerenveld.

- Boek hier je hotel of B&B in omgeving Ommerenveld.

- Het Eiland van Maurik bestaat uit twee recreatieterreinen: het surfterrein en het strandbad. Het waterrecreatiegebied staat in open verbinding met de rivier de Neder-Rijn, waardoor watersporters prima hun sport kunnen beoefenen. Het Eiland van Maurik is het hele jaar - gratis - geopend. Toegankelijk van 6.00 uur tot 22.00 uur. Honden zijn - behalve op de toegangsweg - niet toegestaan. Eiland van Maurik is ook het grootste vakantiepark in de Betuwe. Het is gelegen tussen de Waal en de Maas, en biedt waterplezier voor alle leeftijden. De vele indoor- en outdoor activiteiten maken de camping geliefd onder gezinnen. Naast de ruime campingplekken zijn er ook chalets, safaritenten en groepsaccommodaties te huur. Dankzij de jachthaven is de camping ook aantrekkelijk voor mensen met een eigen boot. Via de link kunt u hier online uw vakantie boeken.

Terug naar boven

Eten en drinken

- Reserveer hier online je restaurant in omgeving Ommerenveld.

Terug naar boven

Status

- Ommerenveld is een buurtschap in de provincie Gelderland, in de streek Betuwe, gemeente Buren. T/m 1998 gemeente Lienden.

- De buurtschap Ommerenveld valt, ook voor de postadressen, onder het dorp Ommeren.

- De buurtschap Ommerenveld heeft geen plaatsnaamborden.

- Niet te verwarren met de buurtschap Ommerveld in de gemeente Ommen.

Terug naar boven

Ligging

Ommerenveld ligt ZW van Lienden, Z van Ommeren, rond de Ommerenveldseweg.

Terug naar boven

Links

- Openbare basisschool De Meent ligt qua postadres 'in' Ommeren maar ligt in de praktijk in de buurtschap Ommerenveld. De school heeft slechts 80 leerlingen maar is toch een kennelijk aantrekkelijke moderne school met dito leermiddelen en -methoden en met een aantrekkingskracht op de regio. De leerlingen komen namelijk uit Ommeren, Lienden, Echteld, Maurik, Ingen, Eck en Wiel, Tiel en Zoelen.

 

 

Reactie toevoegen