Sport en outdoor

sport_battle_rope.jpg

Als je flinke stukken wilt gaan fietsen of wandelen, is het wellicht handig eerst aan conditietraining te doen. Dat kan bijv. met de 'battle rope'. Het voordeel hiervan is dat het in korte intensieve sessies kan en met een laag risico op blessures.

Als je flinke stukken wilt gaan fietsen of wandelen, is het wellicht handig eerst aan conditietraining te doen. Dat kan bijv. met de 'battle rope'. Het voordeel hiervan is dat het in korte intensieve sessies kan en met een laag risico op blessures.

- BeterSport heeft een zeer breed en scherp geprijsd assortiment fitnessartikelen, o.a. Loopbanden, Crosstrainers, Hometrainers, Spinningfietsen, Roeitrainers, Buiktrainers, Halterbanken, Battle Ropes en Home Gyms. Met laagste prijsgarantie!

- Backpackspullen.nl biedt backpacks, daypacks, reistassen, tenten, slaapartikelen en veel handige reisaccessoires: mosquito, regenhoezen, waterdichte zakken, wandelstokken, verrekijkers, drinksystemen, reisportemonnees, toilettassen, organizers, transporthoezen, hangsloten, reishanddoeken, licht / lampen en insectenspray, in alle prijsklassen.

- Onlineskateshop.nl biedt alleen de beste producten uit de markt, met de beste prijs/kwaliteit verhouding. De hoofdgroepen producten zijn Inline Skates (skeelers), Rollerskates, Longboards, Schaatsen, Skateboards, Vibram five-fingers, Steppen en Protectie. Tevens is er ook een aparte rubriek Sale waar altijd leuke aanbiedingen zijn te vinden.

- Bij Sportcompressiekleding.nl kun je compressiekousen, sportcompresietubes, enkelsokken met compressie en sportcompressiebroeken en -shirts kopen. Hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs. Heb je een blessure of klachten? Spierscheuring, kramp, scheenbeenklachten, hamstringproblemen? Sport compressiekleding en compressiekousen geven verlichting en bevorderen het herstel. De voordelen van compressie bij blessures zijn: verbeteren de bloedcirculatie zodat de spieren sneller en meer zuurstof krijgen; door de compressie worden de spieren bijeen gehouden en geneest een spierscheuring sneller en is er minder littekenweefsel; meer stabiliteit en 'demping' van de klappen bij rennen, springen en sprinten.; geeft je een zekerder gevoel na een blessure zodat je niet 'verkrampt' gaat sporten. Van Herzog Medical compressiekousen is medisch aangetoond dat deze een positief werkend effect hebben op blessurebehandeling en preventie van blessures.

- Dartdiscounter.nl biedt alles wat met darten te maken heeft, zoals pijlen, borden, flights, shafts, scoreborden, matten, kleding en kabinetten. O.a. van de merken Unicorn, Winmau, Bull’s, Harrows, Shot!, Target, RTL7 en McKiks. Altijd ruim 5.000 artikelen op voorraad.

- Duursport.nl is dé specialist op het gebied van sportvoeding voor duursporters. De webwinkel biedt een ruim assortiment met de beste A-merken voor de scherpste prijzen. Naast merken van derden biedt Duursport.nl ook een eigen merk aan. Met het merk Amacx koop je hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

- Amorgos is specialist in zeilcursussen en verhuur van zeiljachten (vanuit Almere).

Voor alle links geldt: wij krijgen per boeking of bestelling een kleine commissie voor het aanbrengen, en het kost jóu niets extra ten opzichte van als je rechtstreeks bij een instantie boekt of bestelt. Op deze manier kunnen wij de site gratis houden, en draag je toch bij aan het dekken van onze onkosten voor bouw, onderhoud en hosting van de site. Bedankt!