Gezondheid, verzorging en welzijn

gezondheid_balstoel.jpg

Als je op een balstoel zit, moet je constant zoeken naar een evenwicht tussen je eigen gewicht en de zwaartekracht. Het resultaat is een ideale zithouding. Het verstevigt de buik-, rug- en borstspieren en neemt de spanning weg van schouders en wervelkolom

Als je op een balstoel zit, moet je constant zoeken naar een evenwicht tussen je eigen gewicht en de zwaartekracht. Het resultaat is een ideale zithouding. Het verstevigt de buik-, rug- en borstspieren en neemt de spanning weg van schouders en wervelkolom

- ErgonomieWinkel.nl biedt ergonomische producten ter preventie van RSI en andere computer gerelateerde kwalen, zoals balstoelen en zit-sta bureautafels.

- Podobrace.nl biedt alleen de veiligste en meest effectieve braces, (sport)zolen en andere hulpmiddelen om overbelasting en beschadiging van je spieren, banden en gewrichten te voorkomen. Zo nodig gratis deskundig advies van een professionele therapeut! Tijdelijke kortingscode!: vul bij je besteling de kortingscode 'Rabatt' in en je krijgt 15% korting op het hele assortiment! Geldig t/m 31-12-2016.

- Drogist.nl is een online drogist gespecialiseerd in gezondheid, parfum, make-up, verzorgingsartikelen en afslanken. Drogist.nl levert gemak, snelheid, vakkennis en een uitgebreid productassortiment van meer dan 15.000 artikelen. Door het scherpe actiebeleid profiteer je iedere 2 weken van bijzonder aantrekkelijke aanbiedingen en kortingacties op A-merken zoals Axe, Nivea, Davitamon, Roter, Centrum, Kneipp, Dove etc.

- Tanden bleken op een veilige manier? Dit kun je tegenwoordig heel voordelig zelf doen. Het is een uitstekende manier om je tanden witter te krijgen, waardoor je weer een stralende lach krijgt. Tanden-bleken.nl beschikt over een uitgebreid aanbod aan artikelen die gerelateerd zijn aan het bleken van tanden. De beste kwaliteit, veilig en tegen de allerscherpste prijzen. Uiterst gebruiksvriendelijk, iedereen kan het.

- Zogetest.nl biedt een compleet assortiment thuistests. Dit zijn producten waarmee je thuis je gezondheid kunt testen. Dit zijn tests op het gebied van cholesterol, diabetes, soa, zwangerschap, vruchtbaarheid, allergieën en nog veel meer. Alle tests zijn veilig, betrouwbaar en beschikken over het CE keurmerk. De tests zijn gericht op het snel inzichtelijk krijgen van je gezondheid. Bij de meeste tests is binnen 10 minuten de uitslag bekend en is het duidelijk hoe hoog je cholesterolgehalte is of waar je allergisch voor bent.

- Magnetronberen.nl heeft een ruim assortiment knuffels, nekwarmers en pantoffels die je in de magnetron kunt opwarmen voor een heerlijk warmte comfort. Kinderen vinden deze veilige kruiken natuurlijk velen malen leuker dan die ouderwetse (veelal gevaarlijke) warmwaterkruik. Voor volwassenen zijn er de Medical Warmtekussens, Zachte Kruiken en Pantoffels voor zowel man als vrouw. Handig voor jezelf maar ook een origineel cadeau.

- Patipada.nl is een spirituele webshop met yoga- en meditatie-artikelen. Naast de collectie met o.a. meditatiekussens, yogamatten, klankschalen en yoga kleding, heeft Patipada ook bijzondere accessoires. Denk aan handgemaakte tassen uit India, Nepal of Tibet, handgemaakte portemonnees, vilten sloffen, wollen vesten, kleden, omslagdoeken, handgemaakte notitieboekjes, wierook, etc. Vooral het assortiment met meditatiekussens en klankschalen is erg groot. Patipada.nl is hierin ook scherp geprijsd. De accessoires zoals de tassen, traditionele kleding en sloffen zijn toch wel het meest bijzonder. Deze zijn ook alleen verkrijgbaar bij Patipada. Ook de meditatiekussens met Tibetaans en Nepalees design zijn alleen verkrijgbaar bij Patipada.

- De Ompert Medical Support is al meer dan 30 jaar specialist in alle producten om het leven makkelijker te maken. Door aanpassingen in de wet- en regelgeving zijn particulieren steeds meer op zichzelf aangewezen. De Ompert verkoopt en verhuurt zorg-, mobiliteit- en revalidatieproducten. Van rolstoelen tot thuiszorgbedden, van producten voor dementerenden tot handige hulpmiddelen voor in en om het huis. De Ompert levert producten voor het leven, zodat mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen leven. Met meer dan 1.000 producten is De Ompert de supermarkt voor mobiel en vitaal leven.

- Een alternatief voor de e-sigaret is de shishapen, een trend uit het Midden Oosten. Bij het 'roken' van een shishapen wordt een aromatische vloeistof verdampt die bij het inhaleren een prettige geur afgeeft. Bij het 'roken' is geen sprake van verbranding, maar van verdamping. Daarom is het roken van een shishapen niet schadelijk voor de gezondheid. De shisha pen bevat geen nicotine, teer, tabak of koolmonoxide. Eén shisha pen is goed voor maar liefst 500 tot 600 inhalaties. Bij de Shishahut vind je shisha met onder andere cocosnoot, Red Bull, meloen, whisky en aardbeien smaak. Met deze elektronische pen kun je toch 'roken', zonder dat je teer of nicotine binnenkrijgt. En het is nog een stuk goedkoper ook. Bij de Shishahut vind je shishapennen en ook waterpijpen tegen de scherpste prijzen.

Voor alle links geldt: wij krijgen per bestelling een kleine commissie voor het aanbrengen, en het kost jóu niets extra ten opzichte van als je rechtstreeks bij een instantie bestelt. Op deze manier kunnen wij de site gratis houden, en draag je toch bij aan het dekken van onze onkosten voor bouw, onderhoud en hosting van de site. Bedankt!