Boek hier je vakantie of dagje uit in eigen land

vakantie_pipowagen.jpg

Op deze pagina vind je duizenden mogelijkheden voor een vakantie(huis) in eigen land. In een 'gewoon' vakantiehuis maar ook in een Mongoolse yurt, pipowagen, hooiberg, schooltje, koetshuis, molen, iglo, klooster of tenthuis.

Op deze pagina vind je duizenden mogelijkheden voor een vakantie(huis) in eigen land. In een 'gewoon' vakantiehuis maar ook in een Mongoolse yurt, pipowagen, hooiberg, schooltje, koetshuis, molen, iglo, klooster of tenthuis.

Hieronder vind je allerlei verschillende soorten overnachtingsmogelijkheden, waar je doorgaans op een pagina 'Nederland' binnenkomt, waarbij je zelf kunt selecteren op provincie, streek of op bepaalde voorzieningen. We hebben zo veel mogelijk verschillende soorten vakanties geselecteerd, dus voor elk wat wils: hotels, B&B's, vakantiehuizen, bungalowparken, kamperen bij de boer, campings, golfvakanties, fietsvakanties, autovakanties, busvakanties, rondreizen, cruises, en 'anders dan anders'-vakanties bijv. in een yurt, woonschip/ark, pipowagen, jacht, molen, klooster etc.

- Bij Belvilla kun je kiezen uit ca. 2.500 vakantiehuizen in Nederland. Waarvan ca. 400 groepsaccommodaties.

- Kies uit duizenden hotels en B&B's in Nederland bij Booking.com.

- Bungalow.net biedt je ca. 700 vakantiehuizen, ca. 250 vakantieparken en ca. 30 groepsaccommodaties in Nederland.

- Overnacht eens 'anders dan anders', bijvoorbeeld in een Mongoolse yurt, pipowagen, hooiberg, schooltje, koetshuis, molen, iglo, klooster of tenthuis.

- Ook iets heel anders dan anders is op vakantie gaan in/met een woonschip, woonark of jacht.

- Of doe eens luxe met een vakantiehuis met eigen zwembad.

- Met FarmCamps het stadse leven ontsnappen om met je familie en vrienden te genieten van het platteland en het leven op een werkende boerderij. Logeren in een luxe safaritent bij de boer. Een FarmCamps boerderijvakantie is een indrukwekkende, leerzame belevenis voor kinderen. Bovendien is een FarmCamps vakantie altijd even familievriendelijk geprijsd. Ca. 15 accommodaties verspreid over het hele land.

- Het Betere BoerenBed biedt verblijfsrecreatie aan gezinnen met kinderen die bewust zoeken naar kwaliteit en kleinschaligheid. In een 'kant en klare' comfortabele accommodatie waarbij beleving en ervaring voorop staan. Bewust vakantie vieren in het natuurlijke ritme van het buitenleven, in harmonie met de natuur, op een (kleinschalig) agrarisch bedrijf waar de boer/boerin een gedreven en betrokken rol spelen bij het wel en wee van het landelijk gebied. Ca. 15 accommodaties verspreid over het hele land.

- Landal GreenParks heeft ca. 50 bungalowparken in Nederland.

- Bij Chalet.nu kun je kiezen uit ca. 3.000 vakantiehuizen in Nederland.

- Libéma Vakantieparken (Vakantiepark Beekse Bergen en Vakantiepark Dierenbos in Vinkel bij 's-Hertogenbosch).

- De ca. 40 Ardoer-campings in Nederland staan voor kwaliteit, gastvrijheid en passie voor vakantie. Niet voor niets ontvingen 6 van de campings ooit het predikaat "Camping van het jaar". Daarnaast behoren diverse Ardoer-campings als Ackersate, Ginsterveld, Ons Buiten, De Haeghehorst, De Hertshoorn, De Lemeler Esch en Scheldeoord tot de beste campings van Europa. De ANWB gaf ze de titel "Eurotopcamping" en Scheldeoord ontving van 'de Duitse ANWB' (de ADAC) de titel Superplatz. Ook de andere campings die aangesloten zijn bij Ardoer zijn kwalitatief van hoog niveau.

- Golfen in Nederland is erg populair waardoor er inmiddels vele mooie en uitdagende golfbanen te vinden zijn in ons eigen land. Golfreizen.nu biedt je de mogelijkheid om een paar daagjes er op uit te gaan met je partner en/of je vrienden om diverse golfbanen te ontdekken. Ca. 10 accommodaties verspreid door het land.

- Amorgos is specialist in zeilcursussen en verhuur van zeiljachten (vanuit Almere).

- Heb je zin in een verzorgde fietsvakantie, met overnachting in een compleet ingerichte De Waard tent? Dan is Fiets-Fun fietsvakanties iets voor jou (vakanties in Nederland en buitenland).

Dagje (of dagdeel) uit

- The Events Bakery is de ideale locatie voor je groepsuitje: bedrijfsuitje, clubuitje, vrijgezellenfeest of familiefeest. Wat kun je er doen? Paintball, Airsoft, Handboogschieten, Slipcursus, Quadrijden, 4x4 Rijden, Ongevallensimulator, Klimpark, Teambuilding Games, Solexrijden, Segwayrijden en Shooting Games. Er zijn locaties in Rotterdam, Moordrecht, Ewijk, Ermelo en Nuenen.

Autohuur

- Bij de grootste busjesverhuurder van Nederland, met 100 locaties door het hele land, kun je een personenbusje huren voor je vakantie of weekendje weg, of een bestelbus of vrachtwagen voor je verhuizing,

Voor alle links geldt: wij krijgen per boeking of bestelling een kleine commissie voor het aanbrengen, en het kost jóu niets extra ten opzichte van als je rechtstreeks bij die instantie boekt of bestelt. Op deze manier kunnen wij de site gratis houden, en draag je toch bij aan het dekken van onze onkosten voor bouw, onderhoud en hosting van de site. Bedankt!