Eind (Haaren)

Plaats
Buurtschap
Oisterwijk
Noordoost-Brabant
Noord-Brabant

Eind (Haaren)

Terug naar boven

Status

- Eind is een buurtschap in de provincie Noord-Brabant, in de regio Noordoost-Brabant, gemeente Oisterwijk. T/m 2020 gemeente Haaren.

- De buurtschap Eind valt, ook voor de postadressen, onder het dorp Haaren, en ligt formeel binnen de bebouwde kom van dat dorp.

- De buurtschap Eind heeft geen plaatsnaamborden, zodat je slechts aan de gelijknamige straatnaambordjes kunt zien dat je er bent aangekomen.

Terug naar boven

Ligging

De buurtschap Eind ligt rond de gelijknamige weg en rond de wegen Haarendijk (het gedeelte van deze weg rond en O van het kruispunt met de weg De Ruybosch), Kapelweg, Roonsestraat (het gedeelte van deze weg rond het kruispunt met de wegen Haarendijk, Eind en Kapelweg), Pastoor Jansenstraat, Oude Raadhuisstraat, Oude Kerkweg, Schutswei, Driehoekweg en Oisterwijksedreef (het gedeelte van deze weg rond en O van het kruispunt met de Pastoor Jansenstraat). De buurtschap ligt direct O van het dorp Haaren, NO van het dorp Oisterwijk, Z van het dorp Helvoirt, WZW van het dorp Esch, W van het dorp Boxtel en NW van het natuurreservaat Kampina.

Terug naar boven

Statistische gegevens

De buurtschap Eind omvat ca. 200 huizen met ca. 500 inwoners.

Reactie toevoegen