Adverteren

Wilt u meer (potentiële) klanten voor uw product of dienst bereiken binnen uw doelgroep? Voor minder dan de prijs van een eenmalige advertentie in een krant of tijdschrift, staat u op Plaatsengids.nl een heel jaar lang 24 uur per dag, 7 dagen in de week 'op de kaart'!

Bovendien met exclusiviteit voor uw type instantie bij uw plaats.* En als u nú gaat deelnemen, profiteert u bovendien van de tijdelijke 50% introductiekortingen. Daarnaast zulen wij het extra lage tarief waarvoor u nu instapt, later nooit voor u verhogen (in tegenstelling tot bij latere deelnemers).
* Dat wil dus zeggen dat u bij ons écht opvalt, en niet 'verzuipt' tussen de banners of advertorials van uw concurrenten, zoals op veel boekingssites, lokale sites en bedrijvengidsen nogal eens het geval is.

Onze site is gespecialiseerd in informatie voor toeristen en recreanten. Daarom is het o.a. voor de volgende soorten instanties bij uitstek lonend om een advertorial bij ons te plaatsen, omdat wij ons op hun doelgroepen richten: B&B, hotel, vakantiehuis, bungalowpark, camping, minicamping, restaurant, (eet)café, boerderijwinkel, streekproducten, agrotoeristisch uitje, manege, fiets-, solex-, step- en bootverhuur, sauna en galerie.

Ook als particulier kan adverteren op Plaatsengids.nl aantrekkelijk zijn. Met name als u uw huis of uw vakantiehuis wilt verkopen of (bijvoorbeeld als B&B) wilt verhuren.

Ook als makelaar, gemeente, woningbouwvereniging, projectontwikkelaar of woon(zorg)complex kunt u zo uw nieuwbouwprojecten en bestaande woningen onder de aandacht brengen, omdat wij ons ook richten op (toekomstige) inwoners van steden, dorpen en buurtschappen. Ook een makelaar kan exclusief voor zijn branche adverteren in zijn vestigingsplaats, -gemeente of -streek, en kan desgewenst ook - mits zijn eigen site daarin voorziet - deeplinks laten aanbrengen naar de plaatsen waar hij huizen te koop heeft, bij de plaatsen in kwestie, of evt. een deeplink daarbinnen naar een specifiek huis of woningbouwproject. Ook als je als makelaar of als particulier in een bepaalde plaats een specifiek soort huis te koop of te huur zoekt, kan het natuurlijk zinvol zijn daar middels een advertorial een oproep voor te doen.

Lees hieronder in de bijlage wat de voordelen en mogelijkheden zijn van adverteren op Plaatsengids.nl. U kunt uw advertentie-wensen opgeven aan de redactie.