Adverteren

Wilt u meer (potentiële) klanten voor uw product of dienst bereiken binnen uw doelgroep? Voor minder dan de prijs van een eenmalige advertentie in een krant of tijdschrift, staat u op Plaatsengids.nl een heel jaar lang 24 uur per dag, 7 dagen in de week 'op de kaart'!

Bovendien met exclusiviteit voor uw type instantie bij uw plaats. En als u nú gaat deelnemen, profiteert u bovendien van de tijdelijke 50% introductiekortingen. Daarnaast zulen wij het extra lage tarief waarvoor u nu instapt, later nooit voor u verhogen (in tegenstelling tot bij latere deelnemers).

Ook als particulier kan adverteren op Plaatsengids.nl aantrekkelijk zijn. Met name als u uw huis of uw vakantiehuis wilt verkopen of (bijvoorbeeld als B&B) wilt verhuren.

Ook als makelaar, woningbouwvereniging, projectontwikkelaar of woon(zorg)complex kunt u zo uw nieuwbouwprojecten en bestaande woningen onder de aandacht brengen. Ook een makelaar kan exclusief voor zijn branche adverteren in zijn vestigingsplaats, maar kan ook - mits zijn eigen site daarin voorziet - deeplinks laten aanbrengen naar de plaatsen waar hij huizen te koop heeft.

Lees hieronder in de bijlage wat de voordelen en mogelijkheden zijn van adverteren op Plaatsengids.nl. U kunt uw advertentie-wensen opgeven aan de redactie.

Reactie toevoegen